Carlsberg er ikke kun kendt for deres øl, men også for deres bidrag til den grundlæggende naturvidenskab. I dette foredrag kan du dykke ned i laboratoriets forskning og udvikling af ingredienser til ølproduktion. Du vil høre om forædling af byg og humle og hvordan disse dyrkes bæredygtigt.
Innovative gærtyper og banebrydende teknologiForedraget vil også give indsigt i udviklingen af nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at gå på kompromis med smagen. Derudover vil du lære om den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer, som kan forbedre planters kvalitet og udbytte under forskellige klimatiske forhold.
Historiske perspektiver og smagsoplevelserHør om fundet af 2 millioner år gammelt DNA fra planter og træer i Nordgrønland, som giver indblik i fortidens klima og tilpasning. Under foredraget vil du også få serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som gennemgås undervejs.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab". Det varer en halv time længere end normalt og byder på en unik kombination af videnskabelig indsigt og smagsoplevelser.
Praktisk Information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Helios Biograf og Kulturhus, Banegårdspladsen 7, 5600 Faaborg
Entré: 30 kr
Læs mere om foredraget og pladsreservation her.
Følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier her.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her