SVANE PLEJE, SYD ApS: Svane Pleje Fåborg Midtfyns kommune søger social- og sundhedsassistenter og hjælpere i dagvagt, aftenvagt samt sovende nattevagt til vores udekørende team

Profilbillede

Vi er nye i Fåborg Midtfyns Kommune, så går du og drømmer om at sætte dit eget præg på afdelingen/arbejdslivet/hverdagen, er her en stor mulighed.

Vi søger også dig som kun ønsker at arbejde i weekenderne eller blot nogle timer i hverdagene - måske som timelønnet….

Drømmer du om en hverdag som udekørende social- og sundhedshjælper eller assistent i hjemmeplejen, der er præget af selvstændighed, medbestemmelse og nærvær og har du lyst til at være en del af selvorganiserede teams, hvor vi er sammen om at give vores borgere den bedste pleje og omsorg? Så søger vi måske dig.

Svane Pleje søger lige nu social- og sundhedsassistenter og hjælpere i alle vagtlag til vores nyopstartede afdeling i Fåborg Midtfyns kommune.

Vi søger kollegaer, der kan arbejde selvstændigt og yde den bedste pleje og omsorg til vores borgere og som synes det er spændende at være med i opstarten.

Vi tilbyder faste stillinger i vores teams af henholdsvis dagvagter, aftenvagter og sovende nattevagt med faste vagter på hverdage samt hver anden weekend.

Som social- og sundhedshjælper og assistent, varetager du pleje og praktisk hjælp til vores borgere i eget hjem. Hos Svane Pleje arbejder vi rehabiliterende i tæt samarbejde med borgere og pårørende og gør alt for at skabe de bedste rammer for vores borgere – med særlig fokus på netop deres livssituation. Vi har derfor stort fokus på udvikling af interne arbejdsgange og at gøre tid og plads til det kollegiale samarbejde. Deltagelse i teams og planlagt tid til sparring er derfor en af de aktiviteter i hverdagen, som vi ønsker alle tager del af og ansvar for – og du vil herigennem kunne præge teamet med dine initiativer.

Arbejdsopgaverne er primært:

 • Grundlæggende pleje- og omsorgsopgaver
 • Praktisk hjælp og personlig pleje, der støtter borgeren i at bevare deres værdighed og skaber livsglæde
 • Observation, test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing og sygepleje
 • Samarbejde med borgere, kollegaer og kommunale samarbejdspartner
 • Dokumentation i omsorgssystemet KMD-Nexus

Vil du med på holdet?

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedshjælper eller assistent, som brænder for at arbejde med borgere i eget hjem, og gennem en helhjertet og professionel indsats, vil gøre en stor forskel for vores borgeres hverdag og trivsel.

Vi søger også dig med flexjob og dig, der er efterlønner eller pensionist og som lige trænger til at komme afsted et par dage, eller som kun har mulighed for at arbejde i weekenderne.

Vi forestiller os derudover, at:

 • du har et kæmpe omsorgsgen og kan lide at arbejde med mennesker
 • du er i stand til at arbejde selvstændigt
 • du er dygtig til at kommunikere og arbejde tværprofessionelt
 • du kan skabe tryghed og ro hos borgeren og kollegaer gennem dit overblik
 • du er mødestabil, ansvarsbevidst og kan arbejde på egen hånd

Vi tilbyder:

 • en fast stilling på mindst 28 timer. For flexjobber, efterlønner og pensionist aftaler vi selvfølgelig et timetal, der passer til dig.
 • et grundigt introduktionsforløb, hvor du kører sammen med en kollega den første tid og bliver oplært i vores systemer
 • stor frihed under ansvar
 • et arbejdsmiljø, hvor faglighed anerkendes og tid sættes af til kollegial sparring
 • synlig og nærværende ledelse, der har fokus på det gode arbejdsmiljø og det gode samarbejde

Sammen skaber vi gode rammer for din ansættelse

Dit primære arbejdssted er i Fåborg Midtfyns kommune, hvor der på adressen er mulighed for at låne en af vores firmabiler, som står til rådighed. 

Du bliver en del af et team af assistenter, hjælpere og afløsere i overlap med de øvrige vagtlag. Vi arbejder værdibaseret og er motiverede af medinddragelse og medindflydelse. Med borgeren i centrum har vi fokus på at give den enkelte borger mulighed for at leve et værdigt liv med trivsel og livsglæde.

Ansøgning og ansættelsesforhold

Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Næste samtalerunde er den 29/8-23. Vi glæder os meget til at modtage dit opkald eller din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Himmelstrup på telefon 6181 2764 ml. kl. 8.00-15.00 eller på e-mailadressen; hhi@svanepleje.dk

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem FOA og Dansk Erhverv

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SVANE PLEJE, SYD ApS, Nygade, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023;

Via e-mail: hhi@svanepleje.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5896582

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet