Torsdag den 5. september 2024 inviterer Heldagsskolen i Faaborg til en spændende kursusgang med fokus på skaldyr og hjemmelavet pasta. Kurset, der er det første modul af tre, kan tages selvstændigt og byder på grundtilberedninger af skaldyr, skaldyrsfond, skaldyrsbisque, hjemmelavet pasta, grøntsagsravioli og risotto.
En lærerig eftermiddag og aften
Kurset starter kl. 16.30 med en velkomst og gennemgang af opskrifter og råvarer. Herefter følger tre timers undervisning og praktisk arbejde i køkkenet, hvor deltagerne får mulighed for at lære og afprøve de forskellige teknikker. Efter undervisningen er der fællesspisning, hvor der også vil være tid til at stille spørgsmål og få uddybende forklaringer.
Stefan Nielsen Madsen - din underviser
Stefan Nielsen Madsen, der er uddannet kok og tjener, samt autodidakt chokolademager, står for undervisningen. Stefans madstil er en blanding af det rustikke danske og moderne nordiske køkken med et strejf af det franske køkken. Han lægger stor vægt på at bruge råvarerne 100% og har en vision om at mindske madspild.
Praktisk information
Dato: Torsdag 5. september 2024
Tid: 16.30 - 21.20
Sted: Heldagsskolen, Reventlowsvej 26, 5600 Faaborg
Arrangør: Alle
Entré: Ikke oplyst
Medbring: Papir og blyanter til noter
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-355
I prisen er der råvarer for ca. 130 kr. Efter hver kursusgang vil der være spisning med tid til spørgsmål, og du vil formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Skaldyrskursus med Stefan Nielsen Madsen
Kilde: Kultunaut