Skaldyrskursus med Stefan Nielsen Madsen på Heldagsskolen

dato

Er du interesseret i at lære at tilberede skaldyr og lave hjemmelavet pasta? Så deltag i første modul af et tretrins kursus torsdag den 5. september 2024 kl. 16:30 på Heldagsskolen i Faaborg. Kurset kan tages selvstændigt og inkluderer råvarer til en værdi af ca. 130 kr.

På dette kursus vil deltagerne få en grundig introduktion til tilberedning af skaldyr samt lære at lave hjemmelavet pasta. Kurset er første modul af tre, men kan tages som en enkeltstående kursusgang. Det er en fantastisk mulighed for både nybegyndere og erfarne kokke at forbedre deres færdigheder i køkkenet.

Hvad du vil lære

Kurset dækker en bred vifte af emner inden for skaldyrstilberedning. Deltagerne vil arbejde med skaldyrsfond, skaldyrsbisque, hjemmelavet pasta, grøntsagsravioli og risotto. Efter hver kursusgang vil der være en fælles spisning, hvor der er tid til at stille spørgsmål og få feedback fra underviseren.

Program for dagen

Kurset starter kl. 16:30 med en velkomst og gennemgang af opskrifter og råvarer. Fra kl. 17:00 til 20:00 vil der være undervisning og praktisk arbejde i køkkenet. Efterfølgende spiser deltagerne sammen, mens eventuelle spørgsmål besvares. Kurset afsluttes med oprydning fra kl. 20:40 til 21:20.

Om underviseren

Stefan Nielsen Madsen er uddannet kok og tjener med stor erfaring i både det rustikke danske og moderne nordiske køkken, med et strejf af det franske. Stefans vision er at bruge råvarerne 100% og mindske madspild, en filosofi han har haft siden kokkeuddannelsen.

Praktisk information
Dato: Torsdag 5. september 2024
Tid: Kl. 16:30
Sted: Heldagsskolen, Reventlowsvej 26, 5600 Faaborg
Entré: Inkluderet i kursusprisen
Arrangør: Alle
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-355

Medbring papir og blyanter til noter og glæd dig til en lærerig og velsmagende aften!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut