Det sydfynske Øhav er kendt for sine rige og varierede delikatesser, både fra strandene og under vandoverfladen. Til dette særlige arrangement vil der blive sat fokus på øhavets kulinariske skatte, når der tilberedes mad ved hjælp af en pizzaovn og bålfad.
Smag på øhavetDeltagerne vil få mulighed for at smage på et udvalg af lokale delikatesser og få inspiration til, hvordan man kan integrere disse smagsoplevelser i sit eget køkken. Arrangementet finder sted på Øhavsmuseets terrasse, hvor du kan nyde maden i smukke omgivelser.
En oplevelse for alleArrangementet er åbent for alle, der har lyst til at opleve røg, god mad og den unikke stemning fra øhavet. Det er en oplagt mulighed for at lære mere om de naturlige ressourcer, der findes i det sydfynske Øhav.
Praktisk information
Dato: Onsdag 2. juli 2025
Tid: Kl. 17:00
Sted: Øhavsmuseet, Havnegade 3, 5600 Faaborg
Entré: Ikke oplyst
Arrangør: Trente Mølle Naturskole
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her