Bliv den varme velkomst hos First Camp som receptionist - sæt tonen for gæsternes ferieoplevelse og vær en uvurderlig del af holdet!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Receptionist til First Camp

Vil du være den, der sætter tonen for ferien? Som receptionist spiller du hovedrollen i den varme velkomst, som vores gæster vil huske, en uvurderlig rolle!

Hvem er First Camp?
Vores mål er klart - at blive verdens førende campingkæde. For at opnå dette har vi brug for topreceptionister på alle vores destinationer. Uden en professionel, venlig og glædelig første kontakt når vi ikke vores mål.

Hvad indebærer rollen?
Som receptionist repræsenterer du First Camp og er vores frontfigur. Du håndterer alt fra reception og butiksarbejde til ind- og udcheckninger, information og service til gæster, håndtering af reservationer og salg af varer i butikken. Selvom dine primære opgaver drejer sig om reception og butik, skal du være klar til at træde til og støtte andre områder efter behov. First Camp baserer altid på gæsternes behov, og sammen tackler vi de udfordringer, der opstår.

Hvem søger vi?
For at være det perfekte match for rollen tror vi, at du har erfaring med at arbejde inden for service og kundemøde, gerne i reception. Relevant uddannelse er en bonus.

Rollen kræver, at du er struktureret og organiseret samt har forståelse for vores gæsters unikke behov. Som receptionist trives du i et dynamisk miljø og nærmer dig alle med en imødekommende attitude, trods til tider hektiske arbejdsbyrder. Vi elsker, hvis du er klar til at grine, har humor og ser teamet før individet.

Vi forventer, at du behersker både dansk og engelsk flydende for at lette kommunikationen, når du interagerer med vores internationale gæster.

Hvad tilbyder vi?
På First Camp er mange startet i din position og er derefter avanceret inden for virksomheden. Du vil få mulighed for at udvikle dig, lære nye ting og møde mennesker fra hele verden. Vores fælles værdier styrer vores daglige handlinger:

We Care: Vi bekymrer os om hinanden, vores gæster og naturen.

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har en glad holdning både internt og når vi møder vores gæster.

We Simplify: Vi stræber altid efter at gøre vores arbejde lettere.

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode muligheder for udvikling og omsorgsfulde kolleger, der deler visdom og latter. Sammen vil vi fortsætte vores succeshistorie og vokse med flere stjerner, der gerne vil være med til at bygge vores fremtid.

Vilkår
Vi rekrutterer medarbejdere til vores sommersæson. Omfanget af stillingerne varierer, men du vil være garanteret mellem 20-40 timer om ugen. Arbejdstiderne varierer, inklusive tidlige morgener, aftener og weekender.

Ansøgning
Vi gennemfører udvælgelse og interviews løbende.

Dette kan være begyndelsen på noget fantastisk. Velkommen med din ansøgning allerede i dag!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Bøjdenlandevej, 5600 Faaborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067945

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet