Ny varehuschef i føtex Faaborg: Glæder sig til at blive en del af det lokale liv

Didde Lauvring er ny varehuschef i føtex Faaborg.
dato

I føtex Faaborg skal kunderne til at lære et nyt navn at kende. Didde Lauvring er nemlig ny varehuschef, da Kasper Strunge skal til føtex Ringsted som varehuschef. 

I 20 år har 35-årige Didde Lauvring været en del af Salling Group. De seneste 3,5 år som fresh food-chef i Bilka Sønderborg, men nu er tiden kommet til, at hun skal være varehuschef i føtex Faaborg, hvor Kasper Strunge stopper, da han skal være varehuschef i føtex Ringsted.  

Didde Lauvring glæder sig i den grad til at komme med ombord i det synfynske. 

“Faaborg er en by, hvor kunderne og lokalsamfundet har et tæt bånd til varehuset, og det glæder jeg mig enormt meget til. Kasper Strunge har været virkelig dygtig til at engagere sig i lokalsamfundet, og jeg glæder mig til at fortsætte hans gode arbejde i byen. Det er fedt at være en del af det lokale liv og være helt tæt på kunderne. At være lokal forankret i byen, som føtex i Faaborg er, kan i den grad noget virkelig positivt,” siger 35-årige Didde Lauvring, som glæder sig til at møde alle sine nye kolleger og de mange gode kunder  

Ville være lærer 
Didde Lauvring begyndte som servicemedarbejder i føtex Fredericia, mens hun gik i folkeskolen. Dengang var drømmen at blive folkeskolelærer. Da hun var færdig i gymnasiet, tog hun som mange andre et sabbatår, men det blev til to år.

Da hun spurgte chefen, om hun måtte få et år mere, blev hun tilbudt en elevstilling – det blev et ja tak, for det kunne jo aldrig skade at have papirer på en uddannelse, inden hun skulle til at læse til folkeskolelærer, men sådan gik det ikke.   

“Jeg blev så glad for at være i Dansk Supermarked, som Salling Group hed dengang, så jeg blev aldrig folkeskolelærer. Jeg blev vild med kulturen og energien i virksomheden, og jeg har altid været begejstret for at være her. 

I løbet af årene har hun været i flere forskellige føtex’er og senest som fresh food chef i Bilka Sønderborg. I 2020 opstod drømmen om at blive varehuschef. Det var det næste naturlige step, men allerede to år før blev et lille frø sået. Hun var derfor heller ikke et sekund i tvivl om, at hun ville sige ja, da hun blev tilbudt at afløse Kasper Strunge i føtex Faaborg.  

“Det bliver mega spændende at komme til Faaborg som varehuschef. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde efter Kasper Strunge, som jeg kender fra hans tid i Bilka. Han har skabt et meget veldrevet varehus med et stærkt kollega-team – og så synes jeg, at det charmerende sydfynske kan noget helt specielt”, fortæller Didde Lauvring, som bliver boende i Fredericia sammen med sine to børn.  

I Faaborg er føtex en stor arbejdsplads, og hun glæder sig til at give noget tilbage til byen sammen med sine gode kolleger.    

Kilde: Salling Group
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.