Glæd dig til et vintervent(yr) i Faaborg

Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune.
dato

Faaborg, der er kendt for sin sommercharme, er nu klar til at tiltrække besøgende i vintermånederne.

Faaborg-Midtfyn Kommune, VisitFaaborg og lokale aktører har samarbejdet om at skabe "Faaborg Vinterdage", et event der løber fra 26.-28. januar 2024. Eventet byder på en række aktiviteter, der sætter fokus på velvære og udeliv i de sydfynske omgivelser.

Blandt tilbuddene er en toddy walk, en guidet tur til Avernakø, gastronomisk vintervandring, oplevelsesløb og strik i vildmarksbad. Derudover vil der være særlige vinterpakker fra lokale hoteller og restauranter, der inkluderer spa og gastronomiske oplevelser.

En af højdepunkterne er en workshop med David Owe, der vil guide deltagerne gennem meditation og åndedrætsteknikker. Desuden vil Faaborg være vært for DM i issvømning 2024, hvor både garvede issvømmere og nysgerrige vinterbadere er velkomne.

Borgmester Hans Stavnsager udtaler, at han håber Faaborg kan blive Danmarks nye vinterdestination. For mere information om Faaborg Vinterdage, besøg visitfaaborg.dk/faaborgvinterdage. For tilmelding til DM i issvømning 2024, besøg outdoorsydfyn.dk.


https://www.fmk.dk/nyheder/nyheder-2023/glaed-dig-til-et-vintervent-yr-i-faaborg/
Kilde: Faaborg-Midtfyn Kommune